Ekonomi

Din långsiktiga affärspartner för högkvalitativ ekonomisk rådgivning

Din personliga & enkla ekonomitjänst

Skatterådgivaren är en välrenommerad ekonomisk och juridisk rådgivningsbyrå som hjälper små och medelstora företag att hantera komplexa ekonomiska och rättsliga frågor.

Vår målsättning är att vara en långsiktig affärspartner för företagsledare genom att erbjuda högkvalitativ rådgivning och stöd för beslutsfattande.

Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företag att hantera löpande bokföring och bokslut, samt att erbjuda kvalificerad rådgivning kring komplexa redovisningsfrågor. Vårt team består av utbildade redovisningsekonomer och jurister som har gedigen erfarenhet inom sina respektive områden.

Vi är stolta över vår förmåga att ge värdefull information och rapporter till våra kunder, vilket gör att de kan fatta välgrundade beslut för sin verksamhet. Vår ambition är att vara en pålitlig partner för våra kunder och hjälpa dem att uppnå sina mål på lång sikt.

Vi använder oss av moderna verktyg och teknologier, inklusive bokföringsprogrammet Fortnox, för att säkerställa att våra kunder får den mest effektiva och högkvalitativa rådgivningen.

01. Löpande bokföring

Vi erbjuder löpande bokföring som inkluderar hantering av fakturor, in- och utbetalningar, och kontinuerlig uppdatering av företagets ekonomiska situation. Genom att outsourca bokföringen till oss kan våra kunder fokusera på sin kärnverksamhet samtidigt som vi ser till att allt är korrekt bokfört och att lagar och regler följs.

02. Reskontra

Vi hanterar reskontran åt våra kunder vilket innebär att vi följer upp och hanterar fakturor och betalningar. Vi ser till att företaget har en översiktlig bild över sina betalningar och kan på ett effektivt sätt hantera fakturor och betalningar.

03. Löner

Vi erbjuder en professionell löneprocess som inkluderar allt från hantering av lönespecifikationer till skatteavdrag och sjukfrånvaro. Vi ser till att allt sköts korrekt och enligt gällande lagar och regler.

04. Skatter

Vi har gedigen erfarenhet av skattefrågor och kan hjälpa våra kunder att hantera allt från moms- och arbetsgivaravgifter till skattedeklarationer och inkomstskatter. Vi ser till att allt hanteras på ett korrekt sätt och att våra kunder får det stöd de behöver för att minska skattebördan.

05. Bokslut

Vi hjälper våra kunder att göra bokslut och säkerställer att allt är korrekt bokfört och att det är i enlighet med gällande regler. Vi ser till att bokslutet är färdigt i tid för att företaget ska kunna presentera sin årsredovisning enligt lag.

06. Deklaration & Momsdeklaration

Vi hanterar deklarationer åt våra kunder, inklusive moms- och skattedeklarationer. Vi ser till att allt är korrekt ifyllt och att det lämnas in i tid för att undvika onödiga förseningar och straffavgifter.

07. Periodiseringar

Vi hjälper våra kunder att hantera periodiseringar vilket inkluderar att fördela kostnader och intäkter över flera perioder. Detta ger en mer rättvisande bild av företagets ekonomi och är viktigt för beslutsfattande.

08. Affärsjuridik

Vi erbjuder även affärsjuridik som inkluderar allt från upprättande av avtal till tvistlösning och hantering av immaterialrättsliga frågor. Vårt team av erfarna jurister ser till att våra kunder får den hjälp de behöver för att skydda sin verksamhet.

Skatterådgivning

Vi erbjuder skatterådgivning som hjälper våra kunder att planera för framtida skatteförpliktelser och att minska skattebördan på ett lagligt och effektivt sätt. Vårt team av erfarna skatterådgivare kan ge råd om skatteregler, skatteplanering, internationell beskattning, skattelagstiftning och mycket mer.

Vi kan också hjälpa till med skatteoptimering, vilket innebär att vi arbetar med våra kunder för att minimera deras skattebörda genom att hitta lämpliga skatteavdrag och förmåner. Vi arbetar också med att utveckla strategier för att minska risken för skatteproblem och att hantera eventuella skattefrågor som kan uppstå.

Budgetering

Vår budgeteringstjänst hjälper företag att planera och följa upp sin ekonomi genom att skapa realistiska och effektiva budgetar. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att förstå deras affärsverksamhet och deras ekonomiska mål för att kunna skapa en anpassad budgetplan.

Vi övervakar sedan löpande företagets prestation mot budgeten och kan ge råd om eventuella förändringar som behöver göras för att nå målen. Genom att använda vår budgeteringstjänst kan företag planera sin verksamhet och sina investeringar på ett mer effektivt sätt och undvika eventuella finansiella problem.

Priskalkyler

Vi erbjuder priskalkyltjänster som hjälper företag att fastställa rätt pris för sina produkter eller tjänster. Genom att analysera kostnader och konkurrentpriser hjälper vi våra kunder att hitta en konkurrenskraftig prisnivå som samtidigt täcker deras kostnader och ger en god vinst.

Vi kan också hjälpa företag att utveckla pristrategier som inkluderar rabatter och andra marknadsföringsåtgärder för att öka försäljningen och öka lönsamheten.

Starta bolag

Vi erbjuder hjälp och rådgivning för att hjälpa våra kunder att starta ett nytt bolag. Vi hjälper till med allt från att välja rätt bolagsform, att registrera företaget hos Bolagsverket och Skatteverket, att skapa en affärsplan och att hantera bokföring och redovisning för det nya företaget.

Vi kan också hjälpa till med att skapa en strategi för att lansera det nya företaget på marknaden, inklusive marknadsundersökningar och planering för att maximera framgången för företaget.

Uppnå dina ekonomiska mål

Kontakta oss så hjälper vi dig

Vi erbjuder skräddarsydda redovisningstjänster som är anpassade efter våra kunders specifika behov. Efter det första rådgivningsmötet diskuterar vi tillsammans med kunden vilka tjänster som bäst passar deras verksamhet och budget. Vi lovar att ha konkurrenskraftiga priser på marknaden, samtidigt som vi strävar efter att ge högkvalitativ och pålitlig service.

Kontakta oss

Vårt team av skattejurister och redovisningsexperter erbjuder en omfattande tjänst som hjälper både privatpersoner och företag att hantera sina skattefrågor. Vi ser till att du får tillbaka så mycket som möjligt av din återbäring och erbjuder även juridisk rådgivning och redovisningstjänster för företag.

Skatterådgivaren